Druhý z řady jamajských receptů přeložených pro vaši inspiraci
Ingredience: 
    - 1 střední vyschlý kokos (opravdu nutně musí být vyschlý)
 
    - 5 polévkových lžic mletého nebo drceného koření
 
    - 3 šálky hnědého cukru.
 
    - 1 šálek vody 
    
    Příprava:  
    - Použijte ostrý nůž a vykrojte vnitřek kokosu a opláchněte jej
 
    - Vykrojený obsah kokosu rozkrájejte na čtverečky cca 1x1cm
 
    - Smíchejte čtverečky kokosu s kořením
 
    - Vložte do hlubokého hrnce spolu s cukrem a vodou
 
    - Zvyšte teplotu a uvařte směs
 
    - Vařte do doby než se vypaří všechna voda a cukr nezkaramelizuje.
 
    - Připravte si pečící papír na rovný povrch (kuchyňská linka) pozn.: na Jamajce se používají banánové listy místo pečícího papíru
 
    - Promíchejte směs v hrnci velkou lžící aby se nepřilepila na dno.
 
    - Lžící vytvořte na pečícím papíru cca 1-2cm velké kousky z vytvořené směsi ( každý kousek musí být před zchlazením zabalen do samostatné části pečícího papíru a proto tyto kousky na peč.papír tak aby mezi nimi byla dost velká mezera  abyste je mohli zabalit.  TIP na směs koření: 3 díly mleté skořice, 2 díly mletého vanilkového lusku, 1 díl mletého nového koření, 1 díl mletého hřebíčku a 1 díl mletého sušeného zázvoru. Nádherná vůně i chuť
    Jezte bonbóny studené a ztvrdlé.